همه چیز برای تهیه آناناس دارچینی در منزل :

 


آناناس :12 حلقه بزرگ
پودر دارچین :2 قاشق چای خوری
شکر قهوه ای :60 گرم 
شکر :225 گرم (1 پیمانه)
آب سرد :500 میلی لیتر (2 پیمانه)
پوست لیموی رنده شده :یک عدد
آبلیموی تازه :200 میلی لیتر
نعنا خرد شده :یک پیمانه
آناناس 
طرز تهیه آناناس دارچینی :


برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا گرانیتای لیمو و نعنا را آماده کنید.

برای این کار رنده پوست لیمو را به همراه 2 پیمانه آب و شکر داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید.

زمانی که دانه های شکر حل شد 5 دقیقه دیگر اجازه دهید مواد بجوشد تا شربت غلیظی بدست بیاورید.

بعد از خنک شدن شربت، آبلیمو را اضافه کرده روی آن را با سلفون بپوشانید و برای چهار  الی شش ساعت داخل فریزر بگذارید تا منجمد شود.

برگ های نعنا را خرد کرد و داخل غذاساز بریزید ، مخلوط یخ زده را از فریزر خارج نموده و به نعنا اضافه کنید و به مدت نیم دقیقه آنها را مخلوط کنید تا با هم ترکیب شوند.

حالا این مخلوط را با قاشق هم بزنید و در یک ظرف دربسته بریزید و به مدت 4 ساعت داخل فریزر قرار بدهید.

آناناس را پوست گرفته و آن را به شکل حلقه ای برش بزنید.

در یک بشقاب شکر قهوه ای و دارچین را با هم مخلوط کنید، آناناس ها را در این مواد بغلطانید و به مدت 1 دقیقه گریل کنید.

آناناس ها را میتوانید به شکل طولی برش زده و به سیخ بکشید سپس گریل نمایید.

آناناس های دارچینی را در ظرف پذیرایی بچینید ،

گرانیتای نعنا و لیمو را از فریزر خارج کرده در ظرفی بریزید و در کنار آناناس قرار داده و سرو کنید. 


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : آناناس ,بریزید ,فریزر ,مخلوط ,داخل ,نعنا ,فریزر خارج ,داخل فریزر ,ساعت داخل ,تهیه آناناس دارچینی ,برای تهیه آناناس ,برای تهیه آناناس دارچینی
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مجله سلامت (-: احمد یوسفی )-: Strategy Management دستسازه های رایکا Terri وب نوشته های محمد جهانیان زین عباس مرتضی پاشایی و مهرزاد امیرخانی آموزش کسب و کار اینترنتی